CAUTA CELE MAI BUNE
OFERTE IMOBILIARE

Localitate:
Zona:
Tip tranzactie:
Tip imobil:
 

OFERTE SPECIALE - DIVA IMOBILIARE

Pentru a primi pe mail
cele mai noi oferte,
trimite-ne datele tale:

homesite mapcontacttermeni si conditii
Termeni si conditii


Site-ul www.diva-imobiliare.ro este un material de informare si comunicare online oferit de DIVA IMOBILIARE, cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii companiei.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este DIVA IMOBILIARE. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

2. Politica de utilizare a siteului
Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a internetului. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii. DIVA IMOBILIARE nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate.

3. Confidentialitate
DIVA IMOBILIARE respecta confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.diva-imobiliare.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel: DIVA IMOBILIARE poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre DIVA IMOBILIARE, fara a incalca legile romanesti si internationale.

Toate ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.

Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati.© Copyright DIVA IMOBILIARE