CAUTA CELE MAI BUNE
OFERTE IMOBILIARE

Localitate:
Zona:
Tip tranzactie:
Tip imobil:
 

OFERTE SPECIALE - DIVA IMOBILIARE

Pentru a primi pe mail
cele mai noi oferte,
trimite-ne datele tale:





homesite mapcontacttermeni si conditii
Detalii oferta


De vanzare - TEREN
SIGHISOARA - Venchi

Pret: 17 EUR/MP NEGOCIABIL



Cod intern: T 313

Alte dotari:
Vand TEREN INTRAVILAN in suprafata de 3.552 M.P. intr-o zona cu potential deosebit , cu deschidere la E. 60 de aprox. 100 m.l ., situat in Cartierul VENCHI , localizat in Statia de autobus urban, vis - a – vis de Statia de benzina si Hotel.
In pretul terenului se vinde si imobilul existent la nr. 22 format din : 2 ( doua ) camere , camara, beci, veranda si sopron acoperite langa casa si anexe formate din cotete pasari, grajd pentru vite, sura pentru fan grupate intr-o constructie separata, bucatarie de vara si cuptor, fantana construita cu pereti din inele prefabricate din beton armat , apa fiind potabila iar adancimea de peste 14 m.l.
Cladirea are fundatie de beton, planseu si sarpanta din lemn de rasinoase iar peretii din zidarie de caramida si invelitoare din tigla solzi si este prevazuta cu instalatie electrica interioara si exterioara functionabila.
SUPRAFATA TOTAL CONSTRUITA are : 140 , 39 M.P. imprejmuita cu poarta , portita metalica si lemn, iar imobilul are posibilitatea ocuparii imediate.


Alte specificatii:
Pentru vizionare sau alte detalii contacteaza agentia
DIVA IMOBILIARE INVEST
0745-200.760 Dan Costeiu
0365-48.74.40 Telefon Fix



Zoom

« inapoi la lista     



© Copyright DIVA IMOBILIARE