CAUTA CELE MAI BUNE
OFERTE IMOBILIARE

Localitate:
Zona:
Tip tranzactie:
Tip imobil:
 

OFERTE SPECIALE - DIVA IMOBILIARE

Pentru a primi pe mail
cele mai noi oferte,
trimite-ne datele tale:





homesite mapcontacttermeni si conditii
Detalii oferta


De inchiriat - HOTEL/PENSIUNE
SOVATA - Lacul Ursu

Pret: 1.500 euro/ luna



Cod intern: I 57

Alte dotari:
Pensiune de inchiriat in Sovata!

Alte specificatii:
Pensiunea este situata intro zona foarte linistita din statiunea Sovata. De aici mai sunt numai citeva minute de mers pina la Lacul Ursu.
Pensiunea va farmeca cu gradina ei frumoasa plina de flori cu privelistea catre padure si inhalarea unui aer curat si sanatos.

Situata la numai 65 km de Targu Mures, la o altitudine de 475 m, la poalele Muntilor Gurghiului, statiunea beneficiaza de un climat subalpin cu veri racoroase si ierni blande, un climat care are o actiune calmanta asupra sistemului nervos. Factorii de cura sunt reprezentati de lacurile helioterme (de exemplu Lacul Ursu), de namolul argiosilicios (Lacul Alunis), de namolul sapropelic (Lacul Negru).
O atractie deosebita o reprezinta si Lacurile Verde si Rosu aflate la baza Muntelui de Sare.

Lacul Ursu, un unic fenomen al naturii are o bogata concentratie de sare,care creste odata cu adincimea lacului.O alta caracteristica al apei este temperatura care se formeaza de la razele puternice ale soarelui, care ajunge pina la 60 de grade Celsius. .

Puterea de a vindeca a apei termale, bogata in resurse minerale este completata si de calitatile deosebite ale namolului existent in preajma lacului cit si in baza de tratament de linga lac.
Cu aceste doua terapii de vindecare se trateaza boli reumatice, ginecologice si a cailor respiratori. Cu aceste doua terapii se incetineste si procesul de imbatrinire. Printre calitatile mentionate ale apei si namolului din Lacul Ursu-Sovata mai amintim si cea a imbunatatiri circulatiei singelui, revigorari organismului si oxigenari creierului.
Pentru vizionare sau alte detalii contacteaza agentia
DIVA IMOBILIARE INVEST
0745-200.760 Dan Costeiu
0365-48.74.40 Telefon Fix



Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

« inapoi la lista     



© Copyright DIVA IMOBILIARE